16 May 2011

Hari2 Terakhir di CFS! (ft roomate)

Ni spatutnya entry hari jumaat lepas... tpi sbb blogger.com ader masalah teknikal selama sehari... jdi post tersebut telah ditunda ke hari ini...

link untuk:
Mula2 Masuk CFS

Mula2 Masuk CFS (part 2)

Hari last aq ialah, hari jumaat hari tu...
Malam sebelum tuh, best giiler kacau roomate yg tgh study untuk exam hari Sabtu yg lpas...

Hati jadi sayu nak meninggalkan CFS yg banyak meninggalkan kenangan dan mendewasakan diri ku yg lemah ini...,,

Gambar Fail tyme taaruf dlu yg aq baru jumpa!
Ni gambar taaruf kit yg aq baru terjumpa waktu kmas bilik semalam... buat junior "Taaruf Week is the Best Damn Thing kat CFS(walaupun tak sangat)" dan Selamat Berjumpa sbb aq merupakan salah seorang drpd beribu committee taaruf week nanti!..


Post kali nih.. aq nak citer pasal kawan2 yg merupakan roomate aq sem 1 dan 2 sesi 2010/2011 aq di cfs iium (serba sedikit) nih..

Aqeel dan Shazwan
Yang baju hitam namanya Aqeel, sorang genius terutama dlam subjek Math dan Physics. Dia nih selalu lepak kat bilik aq waktu sem 1 dan sem 2 sesi 2010/2011. Dia selalu datang dr Umar Al-Khattab College, dtg ABC ... Kalo blajar ngan dia, mesti senang nk faham konsep...

Yang berada di sebelah, kanan ialah Syazwan. Dia nih amat rajin membaca terutamanya bab2 politik nih... Dia suka sangat pasal politik, sampai hari2 ader jer citer pasal politik!..Hantu Politik laa... katakan...




Suhaib~Pelajar yg paling HOT kat UIA
Ni namanya Suhaib. Nama sbenarnya Suhaib Suhaib. Berbakat dalam bermain gitar, seorang yg baik hati.  Jdi setiap kali dia balik, mesti mak dia kirim makanan yg best dan kitaorang pun tibailah sbb sedap. Waktu tgh duduk kat hostel, benda yg paling korang nk ialah makanan homemade!! Dia nih adalah orang yg paling rajin dan bekrja keras dalam bilik dan resultnya, dia sering dpt pointer yg baik....




Kunyit
Peep
Pertama sekali aq nk citer pasal kunyit (bukan nama sebenar).. yg merupakan roomate aq.. agak pandai bermain gitar. Seorang yg bersifat gila2 sedikit (tpi sebenarnya aq rse banyak...) dan aq rase selalu buat benda2 yg berada diluar pemikiran korang.. Seorang blogger yg lincah dan banyak menulis psal politik...(benda yg aq paling tak minat!).

dan yg terakhir adalah mengenai peep yg stylo kat cfs nih... nih bio yg dia tulis kat dalam blog dia!
"
- i'm not a joker yet still studying Engineering in CFSIIUM, PJ.
- still enjoy super ring as my favorite food.
- a handsome(prasan) boy/man/male or whatever to be related with it.
- love to dogging(nganjing)
- hantu korea..hahahha
- enjoy baking when i have leisure time
- great businessman-to-be insyaALLAH
- a picture of me.

Don't u think it's funny?


"
Nak aq tolong jawab! Aq rse tak pon!! (jgn marah tau peep!) semua yg dia tulis nih bertepatan ngan traits dia.. terutama dogging@menganjing... jumpe org jer nk menganjing... dia merupakan jiran aq merangkap roomate aq... itu yg yg paling aq tak sangka... Mula2 waktu pendaftaran, ktaorng ingat dpat bilik lain sebab kunci lain.,.. last2 sekali kna bilik sama, knapa bilik lain? rupa2nya sbb keychain yg diorang bagi tuh lain... haha. Peep juga seorang yg pandai main gitar... dan bijak! Nanti aq buat review blog dia...




2 comments:

peep said...

aiisshh cinca

axl said...

cinca!! domu2 ....