31 May 2011

Ta'aruf WEEK Day 2+3; REGISTRATION+bRIEFING

Khas buat bebudak Preparation n Technical
korang lah sahabat terbaik...

ADE MASALAH~
CALL JABIR!!

kalau korang perasan; asal kita punya lontaran semangat a.k.a. 'cheers' macam choral speaking?!
best + childish!!

untuk download gambar, ctrl+klik gambar untuk buka di new tab dgn saiz original dan kemudian tekan Save image as... dan siap la... (sbb Fadzrul tak abes2 request)

kalau korang nak  tahu Castello aka Ihsanuddin aka Kunyit ada belog... link nya di sini



Day 2~29th May 2011

Day 2~ Registration 

Suasana di tempat katering~ (terima kasih bebanyak atas makanan yang tersangatlah lazat!!)

Pemandangan dari klinik!

Tengah berehat sebab penat? Farhan dan Atiq

Suasana semasa pendaftaran di UKC

Tertanya2 akan proses pendaftaran...(ye ke?... bukan proses dah diterangkan sebegitu jelas)

Syif Group 11 untuk sesi fotografi di AD003,004

Abang Shahidan dan lawak jenakanya yg agak absurd tapi lawak!!
(dah buat lawak mesti la lwak)

Susunan kerusi buat pendaftaran di AMF

Zul, ??? dan Ahmad Kamil di kauter Ta'aruf Kit

Khemah menunggu buat ibu bapa di hadapan AMF

Sister Prep n Tech tgh bersiap siaga utk posing utk sesi fotografi?
(candid sikit haha)


Golongan brothers Prep n Tech (tapi ramai yang tiada di sini)

Fadzrul, Ihsan aka Castello, Saiful aka Comel dan Hafiz Aiman aka YDP

Ahmad Kamil dan  rakannya

Brothers yang terduduk? semasa sesi fotografi sisters

Bebudak stylo? tak tau lah nak kata
(sambil geleng kepala)

Hensem Baik tak kami? 

Sholehuddin dan Ihsan
(cam nak gaduh jer)

Dah berdamai semula (walaupun tak gaduh)

Tiga serangkai...

Hafiz : Amacam brother?
Bro. Shahidan : Kita ada masalah teknikal yang teramat!!!

Day 2~ Briefing

Di dalam stor untuk mengambil bahan yg diperlukan

Photoshoot bersama equipment...

Sibuk mengangkat barang...

Posing yang pelik?

Hafizh yang tak abes2 dgn gaya senapang dia...

Masuk balik untuk mengambil barang lain

Kaunter selepas habis registration

Taklimat? dari bro. Iqbal~

Semua tak dapat F.O.K.U.S

Bro. Fadzrul yang rajin...

Lawa tak pemandangan? Tengok ar sape amik gambar...
KC dan CELPAD

Central Spine

Briefing utk EPT, APT dan FKT...di Lecture Hall A

Briefing utk EPT, APT dan FKT...di Mosque Hall

Day 3~30th May 2011


Day 3~ Registration

Tak banyak gambar sebab sibuk? bekerja dan ada masalah teknikal..


Suasana dalam dewan semasa hampir habis masa pendaftaran hampir pukul 12 tgh hari


Suasana yang menjadi kian lengang tak seperti pada paginya~



Day 3 ~ Briefing

Abang Shahidan dan kekreatifannya...

Semua tergelak melihatkan lukisan artistik ini!

Inilah hasilnya


FOKUS semasa Jabir tgh briefing..

Sister pun sama turut fokus...

Semua pun FOKUS!!

Termasuklah dua2 star CFS nih~

Briefing EPT lagi~ngantuk sikit.. sbb berulang kali dengar...

Di Operating Room baru di Studio sbb akan ada examination pada esok hari di LY

Briefing utk esok hari~

Hmm~~ tak tau nak tulis apa... ngantuk :(

Asal Epul pusing blakang?

Atiq yang hensem ^__^
Ketika habis meeting jam menunjukkan jam 11.45 malam... habis tulis jam 2 pagi penat tau!! nak tidur la... 
Assalamualaikum~

P/S ~ tak jawab salam dosa tau!

6 comments:

Amirullah Ibnu Zulkifli said...

nice!

peep said...

asal muke ko xde byk afiq??? rindu nk tgk kepale ko la... :))

Anonymous said...

haha....XD

Nur Areefah said...

moga dipermudahkan! ;)

axl said...

@peep lol... naper~ rindu kat aku ker

Nurna Azrin said...

HAHA. nice.. ^^..well done